İş Sağlığı ve Güvenliği
TAT Gıda, proaktif iş güvenliği yaklaşımı ile, tüm insan kaynaklarını iş kazası sonucu yaralanmalardan, meslek hastalıklarından korumayı, çalışanlarda iş güvenliği bilinci ve kültürü oluşturulmasını hedefler.
Bu amaçla;
- İş Sağlığı ve Güvenliği konusundaki tüm yasal ve diğer yükümlülükleri karşılamayı, Koç Topluluğu politika ve prosedürlerine uyumlu çalışmayı,
- Sürekli iyileştirme etkinliklerinin tüm çalışanların ortak sorumluluğu olduğu ilkesini benimsemeyi,
- Tüm insan kaynağının İş Sağlığı ve Güvenliği uygulamaları ile ilgili görüşlerini almayı ve katılımlarını sağlamayı,
- Güvenli çalışma ortamı oluşturarak tehlikeleri ortadan kaldırmayı, iş sağlığı ve güvenliği risklerini azaltmayı,
- Mevcut en iyi teknolojileri kullanarak, İş Sağlığı ve Güvenliği hedefleri ve performansını sürekli iyileştirerek, sürdürülebilir sıfır iş kazasına ve sıfır meslek hastalığına ulaşabilmeyi,
taahhüt eder.